Selecteer een pagina

Verzenden & Retourneren

Bij Horlogekopen.nl maken wij gebruik van Post NL Pakketservice. Wanneer u op werkdagen uw bestelling voor 15:00 uur plaatst wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat uw pakket doorgaans de volgende dag door Post NL bezorgd wordt maar het kan zijn dat door drukte bij sorteercentra of overmacht uw pakketje vertraging oploopt. 99% van onze pakketten wordt de dag na verzending bezorgd.

Verzendkosten

  • Bij bestellingen onder de € 35 kost verzending naar een post NL punt in Nederland € 4,95.
  • Bij bestellingen onder de € 35 kost verzending bij u thuis of op het werk door PostNL in Nederland € 4,95.
  • Bestellingen vanuit België onder de € 35 euro kosten € 4,95.

Wanneer gratis verzending?

  • Bij bestellingen binnen Nederland vanaf € 35,00.
  • Bij bestellingen naar België vanaf € 35,00.
  • Ook op extra opties ontvang je korting bij bestellingen boven de € 35,00 binnen NL.

Extra opties

  • Niet bij de buren afleveren. Vind u het vervelend als je pakketje bij de buren bezorgd wordt? Kies voor deze optie en de bezorger overhandigd het pakketje alleen aan jou. Bent u niet thuis dan gaat het pakketje direct naar het dichtstbijzijnde PostNL punt.
  • Avondlevering. Laat uw pakketje bezorgen tussen 18:00 en 22:00 uur zodat u zeker weet dat uthuis bent om het pakket in ontvangst te nemen.
  • Extra vroeg. Laat uw pakketje de volgende dag extra vroeg bezorgen. Vaak al voor 10:00 uur en gegarandeerd voor 12:00 uur.
  • Handtekening voor ontvangst. Zeker weten dat het pakketje is afgeleverd en bij wie? Kies voor handtekening voor ontvangst. Zonder handtekening van degene die hem in ontvangst neemt levert de bezorger uw pakketje niet af. Let op: Dit mag ook door de buren gedaan worden.

De actuele meerprijs voor bezorg opties worden weergeven in de check out.

Kosten buitenland en extra opties

Raadpleeg voor verzendingen naar EU landen altijd de meest actuele prijs door uw gegevens in te voeren tijdens het bestelproces.

Track & Trace

Bij elke bestelling bij Horlogekopen.nl ontvangt u een track en trace code waarmee u uw bestelling op de voet volgt. 

Levertijden

Bestel voor 15:00 op: Verwachte dag van levering: Bezorgtijd* ** ***:
Maandag Dinsdag Tussen 9:00 en 22:00
Dinsdag Woensdag Tussen 9:00 en 22:00
Woensdag Donderdag  Tussen 9:00 en 22:00
Donderdag Vrijdag  Tussen 9:00 en 22:00
Vrijdag Zaterdag Tussen 9:00 en 22:00
Zaterdag Dinsdag Tussen 9:00 en 22:00 
Zondag Dinsdag Tussen 9:00 en 22:00 

*indien voorradig
**Met uitzondering van feestdagen
*** Het is in een enkel geval mogelijk dat de bezorging vertraagd is bij PostNL, via de track&trace kan je jouw bestelling volgen en de nieuwe afleverdatum bekijken. Wij zorgen er altijd voor dat wij bestellingen voor 15:00 uur dezelfde dag verzenden. Als dit niet lukt brengen wij u hiervan op de hoogte.

Retourneren

Wilt u een product retourneren? Neem dan altijd eerst even contact met ons op. Hieronder volgt namelijk het standaard retour reglement maar wij denken graag met u mee. In veel gevallen zoeken wij samen met u naar een passende oplossing.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@horlogekopen.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ongebruikt retour ontvangen is.

Retour adres

Retouren graag versturen naar:

Horlogekopen.nl

Pascalstraat 7a

3846AL Harderwijk